Το Δέλφις είναι ένα κατάστημα με είδη δώρων το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1997. Ο σκοπός του ήταν , και είναι να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών που αναζητούν χειροποίητες ελληνικές δημιουργίες σε προσιτές τιμές.

Για τον λόγο αυτό, και από τότε μέχρι σήμερα συνεργάζεται με όλο και περισσότερα εργαστήρια χειροποίητων ειδών από όλη την Ελλάδα . Σήμερα έχει πάνω από 40 διαφορετικούς προμηθευτές. Ταυτόχρονα , το Δέλφις λειτουργεί το ίδιο σαν καλλιτεχνικό εργαστήριο παρέχοντας μία μεγάλη ποικιλία χειροποίητων ειδών.

Το κάθε αντικείμενο αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στιλ του καλλιτέχνη που το δημιούργησε. Η ιδέα της μοναδικότητας, της αυθεντικότητας , και της ελληνικής ταυτότητας των ειδών, μακριά από τα μαζικά παραγόμενα και εισαγόμενα «τουριστικά» προϊόντα αποτελούν τις βασικές συνιστώσες των επιλογών μας.

Ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη και η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές αποτέλεσαν τις θεμελιώδεις αρχές της φιλοσοφίας της επιχείρησης, οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι συνθέτουν την ιδιαιτερότητα του Δέλφις.

... όμως , εσείς είστε αυτοί που τελικά θα κρίνετε αν πραγματικά πετύχαμε τον σκοπό μας ...